Sunday, January 29, 2017

лято 1

ето, че се озовавам на морето, от което трудно ще си тръгна, по доста странен начин - куцукащ, с разтегнати връзки на левия глезен.
предпоследен снимачен ден преди едномесечна пауза е, прекрасно куче на име Карма ми бута крака и падам с цялата техника. почти нищо не се счупи.
Мег и Боре се женят днес.
благодаря на този, който е изобретил автоматичната скоростна кутия.
в 23 часа вече съм в Кайт бара, нося риза и виждам всички опулени очи и усмивки, защото знаеха, че няма как да дойда. наваксах им бързо с питиетата...и без това има много снимки, спирам за кратко да бръщолевя и показвам някои моменти. снимано е на лош, стар филм с никон ф2 и няколко обектива.


вижте ги какви са :)
нямам снимки от сватбата, но на следващия ден успях да открадна няколко момента. и сега трябва да се присмея на себе си и да призная, че "заснех" 30 кадъра без да съм заредил филм.

градина с приятели след сватбата

мислех да се прибера след сватбата и да си почивам вкъщи, но как да си тръгне човек, като разполага с кола, хамак, спален чувал и някои други благини за своеобразен уют.
вече дишам само безвремие и слънцето на първи юли неочаквано изгря с лека музика на уста, както казва Камен Донев.някъде тук свършва този хипарски празник и отивам към синеморец - http://onefactphotography.blogspot.bg/2017/01/2.html

No comments:

Post a Comment